Stress de baas

Stress, je hebt een zekere mate van stress nodig om te kunnen functioneren en prestaties te leveren. Wanneer er voldoende herstel tegenover staat vormt stress geen enkel probleem.

Maar juist aan dat herstel ontbreekt het bij velen op de dag van vandaag. Onbewust verleggen we vaak onze grenzen en vragen we meer van onszelf dan we eigenlijk aan kunnen. Vaak hebben we niets in de gaten totdat het te laat is.
Hoe zorg je voor balans in energie, werk-privé en inspanning-ontspanning? In een wereld vol prikkels, uitdagingen en onzekerheden is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

E-learning ‘Stress de baas’ is geschikt voor iedereen die slimmer met stress wil leren omgaan, stressklachten wil verminderen of wil voorkomen.
Tijdens de training leer je alles wat je moet weten over stress, hoe je het herkent bij jezelf en welke invloed jij zelf kunt uitoefenen in het voorkomen en verminderen van stressklachten.
Het resultaat is dat je meer balans zult ervaren, bewuster keuzes maakt en meer controle op je leven en werk hebt. Hierdoor kun jij je werk makkelijker en in goede gezondheid blijven doen.
De tijdsinvestering is 20 uren, verdeeld over 4 of 6 maanden tijd.