Manou Jacobs – Burghout

Coaching en bewustzijnsprogramma’s op maat.

Ik weet als geen ander dat je succes bereikt door je hart te volgen. Van HR professional op de Zuidas naar energetisch coach voor particulieren en professionals; ga er maar aanstaan. Van de switch die ik maakte heb ik geen dag spijt gehad.

Ik bied o.a. coaching en bewustzijnsprogramma’s op maat aan voor ondernemers en particulieren. Hiermee gaf ik al velen voor jou een liefdevolle begeleiding naar hun doel. Naast ondernemer ben ik moeder van een zoon, partner en stiefzoon van 4 (jong) volwassenen.

Mijn opdrachtgevers zijn verschillend maar ze hebben allemaal de overeenkomst dat ze bewuster willen handelen. Als ondernemer, leidinggevende, werknemer, coach, therapeut maar vooral als mens.

Ik kijk ernaar uit om kennis te maken en met je aan de slag te gaan.

Je werkgever vergoed nu geen behandelingen
  • Specialisaties:

    Coaching mantelzorgers, Loopbaancoach
  • Zorgvraag:

    Angst, Balans werk-privé, Conflicten op de werkvloer, Controle, Eenzaamheid, Energieniveau, Gedragspatronen, Keuzes maken, Leefstijl, Leiderschap, Loopbaan, Omgaan met emoties, Omgaan met verlies, Ouder kind, Perfectionisme, Privé relaties, Samenwerking, Slapen, Somberheid, Stress/burnout, Timemanagement, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Locatie:

Wandelmeent 3
1218 CM Hilversum

Locatie:

Wandelmeent 3
1218 CM Hilversum