Lisa Verdegaal

De budgetcoach die zorgt voor een gezonde financiële toekomst

Heb je geen zicht meer op je inkomsten en uitgaven ? Heb je betalingsproblemen of beginnende schulden? Wil je orde op zaken stellen maar weet je niet waar je moet beginnen ? Wil je ( meer ) sparen maar lukt dat niet ?

Ik leer je hoe je goed en verantwoord omgaat met je geld. Ik help je evenwicht te brengen en te houden in je inkomsten en uitgaven. Ik ben een onafhankelijk adviseur voor iedereen die het zicht op zijn of haar financiële huishouding kwijt is. Ik treed op als tijdelijke hulp en breng orde aan in de financiën met een budgetplan dat is afgestemd op je persoonlijke situatie. Zo ontstaat er een gezonde en blijvende balans tussen je inkomsten en uitgaven.

Mijn werkwijze is als volgt:

Bij het intakegesprek kijken we samen welke problemen er spelen en wat ik als budgetcoach voor je kan doen. We maken afspraken over het te volgen traject. In de hulpfase wordt de gehele financiële administratie geordend en er wordt een budgetplan gemaakt. Indien er sprake is van schulden worden deze in kaart gebracht en er worden betalingsregelingen getroffen. In de laatste fase van het traject is de balans tussen inkomsten en uitgaven terug. De begeleiding is dan alleen nog gericht op het in evenwicht houden van de financiële balans.

Ik ben sinds 2011 werkzaam als zelfstandig budgetcoach en daarvóór heb ik vele jaren als financieel specialist gewerkt voor diverse instellingen.

Ik sta een heel persoonlijke benadering voor. Daarbij werk ik samen met jou aan een nieuwe, evenwichtiger manier van jouw financieel beheer.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Je werkgever vergoed nu geen behandelingen
  • Specialisaties:

    Budget coach
  • Zorgvraag:

    Budget en schulden, Gedragspatronen, Keuzes maken, Leefstijl

Locatie:

Bronckhorststraat
1071 WN Amsterdam

Locatie:

Bronckhorststraat
1071 WN Amsterdam