Coaching Lida Nieuwpoort

Stress/burnoutcoach. Op zoek naar wie jij in de kern bent.

Als coach, begeleider help ik mensen bij het voorkomen, of verhelpen van een burn-out en mensen die burn-out zijn!
Stress klachten, vermoeidheid en burn-out kunnen ook ontstaan vanuit (hoog)gevoeligheid.  Dit in combinatie met te veel stress en te weinig rust, zowel thuis als op het werk, kan leiden tot overspannenheid en/of burn-out.

Wanneer je (hoog)gevoelig bent trek jij je de problemen van anderen erg aan. Vaak ben je een wereldverbeteraar en vind je het belangrijk dat mensen je aardig vinden. In het werk en/of in je gezin ben je perfectionistisch en je hebt moeite met nee-zeggen. Je bent een kei in het verleggen van je persoonlijke grenzen. Door jou empathisch vermogen, trek je veel mensen aan die hun problemen bij jou neer leggen en die tevens hun best doen om je te claimen. Dan kan het gebeuren dat je volledig uit balans raakt, geen energie meer hebt en voor je gevoel helemaal vol en verzadigd bent. Je kunt extreem moe zijn en het huilen staat je nader dan het lachen. Het is dan tijd om in actie te komen en grenzen te gaan stellen.

Persoonlijk vind je het vervelend dat je gevoelig bent, want je ondervindt er regelmatig hinder van. Echter, deze gevoeligheid is juist een kernkwaliteit. Je bent nu eenmaal een gevoelig mens en je zou deze gevoeligheid veel beter  kunnen inzetten om jouw persoonlijke kracht te gaan ontwikkelen.

Om de extreme vermoeidheid, stress en burn-out bij de bron aan te pakken, ga ik met jou op zoek naar wie jij in de kern bent. En door de belemmeringen in het leven van jou in kaart te brengen, is de eerste stap naar herstel gezet.

Je werkgever vergoed nu geen behandelingen
  • Specialisaties:

    Stress/burnout coach
  • Zorgvraag:

    Balans werk-privé, Energieniveau, Leefstijl, Stress/burnout, Zelfvertrouwen

Locatie:

De Zeeduinen 28
1949 EM Wijk aan Zee

Locatie:

De Zeeduinen 28
1949 EM Wijk aan Zee