Koert Hendriks

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Duurzaam resultaat, dat is het belangrijkste uitgangspunt. Daarom werk ik met wetenschappelijk onderbouwde en wetenschappelijk bewezen methodes, ACT en de CSR-methode. Mijn coaching is online, interactief en ervaringsgericht. Ik coach zo lang als nodig en zo kort (en krachtig) als kan.

Acceptance & Commitment Therapy
Acceptance & commitment therapy (ACT) is een van de snelst groeiende vormen van gedragstherapie op dit moment. Het is een effectieve methode voor het overwinnen van stress, angst, depressie en vele andere mentale struikelblokken. Daarnaast kan ACT uitstekend preventief ingezet worden om klachten en verzuim te voorkomen.
ACT is een mindfulness-gebaseerde vorm van therapie, met als doel om een vitaal en waarde geleid leven te leiden, en de onvermijdelijke pijnlijke ervaringen te accepteren die hiermee gepaard gaan.

CSR-methode
Het CSR-Centrum ontwikkelde de CSR-Methode, gebaseerd op inzichten vanuit diverse wetenschappelijke disciplines. Het uitgangspunt is dat stress het lichaam ernstig kan ontregelen en zelfs psychische klachten kan veroorzaken. Behandeling van deze klachten vereist daarom een goede diagnose en begeleiding op beide aandachtsgebieden (eerst fysiek, dan mentaal).

Je werkgever vergoed nu geen behandelingen
  • Specialisaties:

    Stress/burnout coach
  • Zorgvraag:

    Angst, Balans werk-privé, Controle, Energieniveau, Gedragspatronen, Keuzes maken, Leiderschap, Omgaan met emoties, Perfectionisme, Somberheid, Stress/burnout, Zelfvertrouwen, Zingeving

Locatie:

Gemert

Locatie:

Gemert