Gijs Pannekeet

Leefstijlcoach, vertrouwenspersoon. Werk met beweging buiten.

Hier vind je wat meer info over wie ik ben en waar ik je bij kan helpen:

Afgelopen 10 jaar heb ik mij als persoon en als coach sterk bezig gehouden met ontwikkeling op de volgende gebieden en bied ik nu coaching:

– energie en stressmanagement

– productiviteit en doelgerichtheid

– vitaliteit, gezondheid en fitheid

– leiderschap en teamontwikkeling

Hoe mensen mij beschrijven:

Ik wordt ook wel regelmatig omschreven als enorm gedreven, energiek en toegankelijk. Ik kan mensen goed motiveren en mee krijgen in veranderprocessen samen met krachtig luisteren + respectvol confronteren.

Werkwijze:

Ik werk online en offline met mijn klanten. Ik werk met individuen en ook wel met groepen/teams. Ik werk vaak met beweging als middel buiten in de natuur om zo sneller tot de kern te komen en vitaliteit te vergroten. Ik wandel, loop hard en fiets met mijn klanten. Sportieve, actieve en ontspannende activiteiten dus.

Meervoudige kijk en kwaliteiten:                                                                                                                                                                                             

 Ik ben specialistische generalist en heb meerdere expertises. Ik kijk naar jou met verschillende invalshoeken. Ik ga holistisch te werk omdat ik geloof dat alles met elkaar samen hangt. Om optimaal te kunnen functioneren en presteren in werk en privé, kijk ik naar wat jij nodig hebt. Hierdoor scheppen we samen de werkelijke succesvoorwaarden voor jou of je team! Met mijn sterke inlevingsvermogen en oog voor detail kan ik je op meerdere fronten krachtig helpen en uitdagen. Bezoek gijspannekeet.nl

Ik ben gecertificeerd, geregistreerd bij de STIR.

Leuk om in contact te komen met je!

Je werkgever vergoed nu geen behandelingen
  • Specialisaties:

    Leefstijlcoach, Stress/burnout coach, Werkplekanalyse
  • Zorgvraag:

    Angst, Balans werk-privé, Beweegpatroon, Conflicten op de werkvloer, Controle, Eenzaamheid, Eetpatroon, Energieniveau, Gedragspatronen, Keuzes maken, Leefstijl, Leiderschap, Loopbaan, Omgaan met emoties, Omgaan met verlies, Ouder kind, Perfectionisme, Privé relaties, Samenwerking, Slapen, Somberheid, Stress/burnout, Timemanagement, Werk, Werkplekinrichting, Zelfvertrouwen, Zingeving

Locatie:

Weberstraat 11
1901 VL Castricum

Locatie:

Weberstraat 11
1901 VL Castricum