Barbara van Selst – Mantelzorg in Balans

Je zorgt met liefde voor jouw naaste, maar wie zorgt voor jou?

Als je voor een naaste zorgt, dan ben je mantelzorger. Je kan mantelzorger zijn van je vader of moeder, maar ook voor je kind met een beperking of ziekte of voor je partner of kennis. De rol van mantelzorger vraagt soms veel van je. Je moet alle ballen hoog zien te houden. De zorg voor je naaste combineren met werk en je privé leven kan pittig zijn. Je staat altijd klaar voor die ander, maar denk je nog wel aan jezelf? Wat is goed voor jou? Hoe blijf je in balans? Doe je dingen waar je energie van krijgt? Lukt het je om taken aan anderen over te laten?

Ik ben Barbara van Selst. Mantelzorgmakelaar en mantelzorgcoach. Als mantelzorgmakelaar ondersteun ik mantelzorgers die vastlopen in de complexe wereld van de zorg. De kennis die ik heb van de wet- en regelgeving en het zorglandschap zet ik in om regeltaken en uitzoekwerk over te nemen. Zodat jij ontlast wordt. Daarnaast voer ik gesprekken met jou als mantelzorger. Hoe gaat het met jou? Lukt het nog om overeind te blijven? Ik help je inzicht te krijgen in wat je energie geeft en wat je energie kost. Laat je nadenken over hoe je voor jezelf goed zorgt.

De twee verschillende rollen die ik heb, sluiten goed op elkaar aan. Het een heeft met het ander te maken. Als je met me in gesprek gaat als coach dan komen automatisch alle regeltaken die je hebt ook ter sprake. Fijn om alles met elkaar te kunnen bespreken en te kijken op welk vlak je ondersteuning wenst.

Als je met me in gesprek wil, dan hoor ik dat graag. We maken een afspraak om jouw situatie te bespreken. Goed dat je deze stap zet. Het zal je helpen om in balans te blijven.

Je werkgever vergoed nu geen behandelingen
  • Specialisaties:

    Coaching mantelzorgers
  • Zorgvraag:

    Balans werk-privé, Energieniveau, Keuzes maken, Omgaan met emoties, Omgaan met verlies, Somberheid, Stress/burnout

Locatie:

Van Itersonlaan 15
2806 DE Gouda

Locatie:

Van Itersonlaan 15
2806 DE Gouda